Bacaklar nasıl inceltilir?

Atahan Kutlu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi geceler. 17 yaşındayım. 1.92 boyunda 108 kiloyum. Üst vücuduma kıyasla alt tarafımda daha fazla yağ var. Bacaklardan yağ yakmak için sporda neler yapmayı önerirsiniz?

Koşu yapabilirsiniz.
Hocam salondaki görevli bir hoca program yazdı. Bir gün 25 dk koşu bandı + 15 dk eliptik bisiklet + 10 dk normal bisiklet + karın egzersizleri yaparken diğer gün 10 dk bisiklet yapıp üst vücut çalışıyorum ve iki tane bacak aleti yapıyorum (leg curl ve leg extension). İyi midir?

Hocam gayet iyi zamanla süreleri arttırabilirsiniz.

Bence az ben bu yaz kilo verirken günde 3 saat bisiklet sürüyordum seninkileri toplayınca 1 saat bile etmiyor bu şekilde çok yavaş olur. Hepsini yarımşar saat yap en az.

En fazla 500 kalori açığı, sağlıklı-dengeli beslenme, yeterli protein alımı, sağlıklı yağ alımı ve spor yapmaya devam ederseniz kas kütlenizi korursunuz. Hatta üstüne bile koyarak kilo verebilirsiniz. Bu vereceğiniz yağ koldan da gidebilir karından da. İlla bacaktaki yağları da vücut kullanır. Ekstra öneri olarak probiyotik alımı öneririm.

Bu işler genetiğe bakıyor. Kimisinde ilk bacaklar gider (bende öyle olmuştu) kimisinde göbek kısmı. Bence şöyle güzel bir kilo verip %12 oranlarına in ondan sonrasında zaten vücut istesede belli bir yerde fazla yağ tutamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…