Hastanelerde cildiye bölümü olur, oradan randevu alıp sorabilirsin.Selam. Bu sabah fark ettim. Bacağımda kırmızı noktalar var. Sadece sol bacağımda var bu noktalar. Ne yapabilirim?
Bendeki noktalar da çok küçük ama 10-15 tane var.Hastanelerde cildiye bölümü olur, oradan randevu alıp sorabilirsin.
Çok minik kırmızı renkte 1-2 tane gibi oluyorsa, yıllar önce (32-33 gibi) sorduğumda doktor doğal hiç bir tehlikesi yok demişti. Ama seninki farklı olabilir.
20 yaşını geçtikten sonra cildinde gittikçe artan sayıda ben ve kırmızı nokta gibi şeyler olacak, çoğu normal ve zararsızdır ama her durumda şüphelendiklerini doktora sormaktan kaçınma.
Sayıca çoksa bir alerji olabilir, her durumda Pazartesiden başlayarak eNabız'dan cildiye için randevu al doktora sor. Alerji türü bir şeyse krem verecektir.Bendeki noktalar da çok küçük ama 10-15 tane var.
Yanma hissi yok ama 10-15 kırmızı nokta var sadece. Sol bacakta var bu sadece.Sayıca çoksa bir alerji olabilir, her durumda Pazartesiden başlayarak eNabız'dan cildiye için randevu al doktora sor. Alerji türü bir şeyse krem verecektir.
Mesela giydiğin pantolon iyi durulanmadıysa deterjan yapabilir, ya da yeni pantolonda üretim aşamasında kimyasal bir bulaş olmuştur vb nedenlerle deri tepki olarak alerji yapar. En doğrusunu doktor söyler.Yanma hissi yok ama 10-15 kırmızı nokta var sadece. Sol bacakta var bu sadece.
Eşofmandan olabilir mi?Mesela giydiğin pantolon iyi durulanmadıysa deterjan yapabilir, ya da yeni pantolonda üretim aşamasında kimyasal bir bulaş olmuştur vb nedenlerle deri tepki olarak alerji yapar. En doğrusunu doktor söyler.
Fotoğraf atarım ama utanıyorum.Kardeşim fotoğraf bile atmıyorsun nasıl yardımcı olsun insanlar? Fotoğraf atsan da çocuk oyuncağı mı bu? Git işte doktora.
Fotoğraf atarım ama utanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.