S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 2 Temmuz 2023 #1 Steam yaz indirimleriyle birlikte 49,80 TL düşmüş alınır mı?
K Kubilmoon Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #2 Alınmaz. Ne kadar berbat bir oyun olduğunu araştırıp öğrenebilirsiniz. Onun yerine left 4 dead 2 almanızı öneririm
Alınmaz. Ne kadar berbat bir oyun olduğunu araştırıp öğrenebilirsiniz. Onun yerine left 4 dead 2 almanızı öneririm
S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 2 Temmuz 2023 #3 Kubilmoon dedi: Alınmaz. Ne kadar berbat bir oyun olduğunu araştırıp öğrenebilirsiniz. Onun yerine Left 4 Dead 2 almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Left 4 Dead 2 var zaten ama bu oyunda Left 4 Dead 2 yapımcıları tarafından yapıldığı için alınabileceğini düşündüm.
Kubilmoon dedi: Alınmaz. Ne kadar berbat bir oyun olduğunu araştırıp öğrenebilirsiniz. Onun yerine Left 4 Dead 2 almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Left 4 Dead 2 var zaten ama bu oyunda Left 4 Dead 2 yapımcıları tarafından yapıldığı için alınabileceğini düşündüm.
ErcanÖ Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #4 Eğer türü gerçekten seviyorsan al. Biz kuzenimle aldık oynayacağız eve dönünce ama eğer oynayacak birisi yoksa çok sıcak bakma.
Eğer türü gerçekten seviyorsan al. Biz kuzenimle aldık oynayacağız eve dönünce ama eğer oynayacak birisi yoksa çok sıcak bakma.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #5 Tek başınıza oynamayacaksanız bence 50 TL ye fena değil. Tek oynayacaksanız almayın.
U uyuyan sultan hakim Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #6 Synxd dedi: Left 4 Dead 2 var zaten ama bu oyunda Left 4 Dead 2 yapımcıları tarafından yapıldığı için alınabileceğini düşündüm. Genişletmek için tıkla... gamepass de vardı en son deneyin beğenmezseniz almazsınız
Synxd dedi: Left 4 Dead 2 var zaten ama bu oyunda Left 4 Dead 2 yapımcıları tarafından yapıldığı için alınabileceğini düşündüm. Genişletmek için tıkla... gamepass de vardı en son deneyin beğenmezseniz almazsınız
K Kubilmoon Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #7 Synxd dedi: Left 4 Dead 2 var zaten ama bu oyunda Left 4 Dead 2 yapımcıları tarafından yapıldığı için alınabileceğini düşündüm. Genişletmek için tıkla... Left 4 dead nin sadece 7 yapımcısı back 4 blood oyunun yapımında görev aldı. Oyunun açıklama kısmında left 4 dead 2 nin yapımcıları tarafından yapıldığı yazısına kanmayın.
Synxd dedi: Left 4 Dead 2 var zaten ama bu oyunda Left 4 Dead 2 yapımcıları tarafından yapıldığı için alınabileceğini düşündüm. Genişletmek için tıkla... Left 4 dead nin sadece 7 yapımcısı back 4 blood oyunun yapımında görev aldı. Oyunun açıklama kısmında left 4 dead 2 nin yapımcıları tarafından yapıldığı yazısına kanmayın.