Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 30 Ağustos 2022 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar az önce Game Pass aldım ve Back 4 Blood yüklemeye koydum aklıma bir soru takıldı oyun tek kişilik oynanıyor mu?
Hepinize merhaba arkadaşlar az önce Game Pass aldım ve Back 4 Blood yüklemeye koydum aklıma bir soru takıldı oyun tek kişilik oynanıyor mu?
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 30 Ağustos 2022 #2 Botlarla oynanabiliyor.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 30 Ağustos 2022 #3 Botlar ile birlikte oynayabilirsiniz ama hem çok zor olur bölümleri geçemezsiniz hem de sarmaz. Arkadaşlarınızla oynayın yoksa boş verin.
Botlar ile birlikte oynayabilirsiniz ama hem çok zor olur bölümleri geçemezsiniz hem de sarmaz. Arkadaşlarınızla oynayın yoksa boş verin.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 30 Ağustos 2022 #4 Wheetau dedi: Botlarla oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki zevk verir mi botlarla oynamak?
Wheetau dedi: Botlarla oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki zevk verir mi botlarla oynamak?
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 30 Ağustos 2022 #5 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam peki zevk verir mi botlarla oynamak? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun zevk veriyor ama botlarla fazla zor olabiliyor. Varsa arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam peki zevk verir mi botlarla oynamak? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun zevk veriyor ama botlarla fazla zor olabiliyor. Varsa arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 30 Ağustos 2022 #6 Wheetau dedi: Hocam oyun zevk veriyor ama botlarla fazla zor olabiliyor. Varsa arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef bu oyunu oynayacak kişi yok çevremde buraya konu açsam oynayacak çıkar mı?
Wheetau dedi: Hocam oyun zevk veriyor ama botlarla fazla zor olabiliyor. Varsa arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef bu oyunu oynayacak kişi yok çevremde buraya konu açsam oynayacak çıkar mı?
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 30 Ağustos 2022 #7 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam maalesef bu oyunu oynayacak kişi yok çevremde buraya konu açsam oynayacak çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İlla ki çıkar hocam, bende yakın zamanda oynamayı planlıyorum vakit olursa oynayabiliriz.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam maalesef bu oyunu oynayacak kişi yok çevremde buraya konu açsam oynayacak çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İlla ki çıkar hocam, bende yakın zamanda oynamayı planlıyorum vakit olursa oynayabiliriz.