Lyrs Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 BackDoor:MSIL/bladabindi!ml Bu virüsü Defender fark etti ama kaldıra basınca pek bir işe yaramadı. Kaspersky ile tarattım bir risk bulmadı. Ne yapabilirim normalde bir virüs programı kullanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
BackDoor:MSIL/bladabindi!ml Bu virüsü Defender fark etti ama kaldıra basınca pek bir işe yaramadı. Kaspersky ile tarattım bir risk bulmadı. Ne yapabilirim normalde bir virüs programı kullanmıyorum.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 15 Şubat 2023 #2 Lyrs dedi: BackDoor:MSIL/bladabindi!ml Bu virüsü Defender fark etti ama kaldıra basınca pek bir işe yaramadı. Kaspersky ile tarattım bir risk bulmadı. Ne yapabilirim normalde bir virüs programı kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes yükleyip güvenli modda taramayı deneybılırsın.
Lyrs dedi: BackDoor:MSIL/bladabindi!ml Bu virüsü Defender fark etti ama kaldıra basınca pek bir işe yaramadı. Kaspersky ile tarattım bir risk bulmadı. Ne yapabilirim normalde bir virüs programı kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes yükleyip güvenli modda taramayı deneybılırsın.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #3 Lyrs dedi: BackDoor:MSIL/bladabindi!ml Bu virüsü Defender fark etti ama kaldıra basınca pek bir işe yaramadı. Kaspersky ile tarattım bir risk bulmadı. Ne yapabilirim normalde bir virüs programı kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi konumda? Dosyayı bulup VirüsTotal sonucunu paylaşın dosyanın.
Lyrs dedi: BackDoor:MSIL/bladabindi!ml Bu virüsü Defender fark etti ama kaldıra basınca pek bir işe yaramadı. Kaspersky ile tarattım bir risk bulmadı. Ne yapabilirim normalde bir virüs programı kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi konumda? Dosyayı bulup VirüsTotal sonucunu paylaşın dosyanın.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #4 Bu virüs garip bir virüs biraz. Ben formatla anca hallettim.
Lyrs Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #5 N0rvecli dedi: Malwarebytes yükleyip güvenli modda taramayı deneybılırsın. Genişletmek için tıkla... Yükleyip güvenli mod olmadan taradım bir şey fark eder mi bilmiyorum ama Malwarebytes bir şey bulamadı Malware.AI dedi: Hangi konumda? Dosyayı bulup VirüsTotal sonucunu paylaşın dosyanın. Genişletmek için tıkla... Dosyayı bulamadım silmişte olabilirim Coderman128 dedi: Bu virüs garip bir virüs biraz. Ben formatla anca hallettim. Genişletmek için tıkla... Galiba öyle gözüküyor yol
N0rvecli dedi: Malwarebytes yükleyip güvenli modda taramayı deneybılırsın. Genişletmek için tıkla... Yükleyip güvenli mod olmadan taradım bir şey fark eder mi bilmiyorum ama Malwarebytes bir şey bulamadı Malware.AI dedi: Hangi konumda? Dosyayı bulup VirüsTotal sonucunu paylaşın dosyanın. Genişletmek için tıkla... Dosyayı bulamadım silmişte olabilirim Coderman128 dedi: Bu virüs garip bir virüs biraz. Ben formatla anca hallettim. Genişletmek için tıkla... Galiba öyle gözüküyor yol
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #6 Lyrs dedi: Yükleyip güvenli mod olmadan taradım bir şey fark eder mi bilmiyorum ama Malwarebytes bir şey bulamadı Dosyayı bulamadım silmişte olabilirim Galiba öyle gözüküyor yol Genişletmek için tıkla... O zaman Defender zaten silmiştir. Defender bazen buga girebiliyor silmesine rağmen hala aktif olarak göstermek gibi. Defender geçmişini silin.
Lyrs dedi: Yükleyip güvenli mod olmadan taradım bir şey fark eder mi bilmiyorum ama Malwarebytes bir şey bulamadı Dosyayı bulamadım silmişte olabilirim Galiba öyle gözüküyor yol Genişletmek için tıkla... O zaman Defender zaten silmiştir. Defender bazen buga girebiliyor silmesine rağmen hala aktif olarak göstermek gibi. Defender geçmişini silin.
Lyrs Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #7 Malware.AI dedi: O zaman Defender zaten silmiştir. Defender bazen buga girebiliyor silmesine rağmen hala aktif olarak göstermek gibi. Defender geçmişini silin. Genişletmek için tıkla... Evet silince bir tehdit bulmadı Defender ve Malwarebytes taramasıda bir şey bulamadı silinmiştir diye düşünüyorum yani. Teşekkür ederim @Malware.AI
Malware.AI dedi: O zaman Defender zaten silmiştir. Defender bazen buga girebiliyor silmesine rağmen hala aktif olarak göstermek gibi. Defender geçmişini silin. Genişletmek için tıkla... Evet silince bir tehdit bulmadı Defender ve Malwarebytes taramasıda bir şey bulamadı silinmiştir diye düşünüyorum yani. Teşekkür ederim @Malware.AI