Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Ağustos 2022 #11 Fıratt10 dedi: Keşke USB ile format atsaydınız. Kalıntılar kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef USB'm yok. Kalıntı var mı diye nasıl bakabilirim ? Bir de Windows'u da silip baştan yükleme ayarı vardı onu seçmiştim.
Fıratt10 dedi: Keşke USB ile format atsaydınız. Kalıntılar kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef USB'm yok. Kalıntı var mı diye nasıl bakabilirim ? Bir de Windows'u da silip baştan yükleme ayarı vardı onu seçmiştim.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.681 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #12 Ashes dedi: Maalesef USB'm yok. Kalıntı var mı diye nasıl bakabilirim ? Bir de Windows'u da silip baştan yükleme ayarı vardı onu seçmiştim. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama ekranında Verileri Temizle diye bir ayar olacaktı. Onu etkin yaptınız mı?
Ashes dedi: Maalesef USB'm yok. Kalıntı var mı diye nasıl bakabilirim ? Bir de Windows'u da silip baştan yükleme ayarı vardı onu seçmiştim. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama ekranında Verileri Temizle diye bir ayar olacaktı. Onu etkin yaptınız mı?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Ağustos 2022 #13 Fıratt10 dedi: Sıfırlama ekranında Verileri Temizle diye bir ayar olacaktı. Onu etkin yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Her şeyi seçtim orda.
Fıratt10 dedi: Sıfırlama ekranında Verileri Temizle diye bir ayar olacaktı. Onu etkin yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Her şeyi seçtim orda.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.681 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #14 Ashes dedi: Evet. Her şeyi seçtim orda. Genişletmek için tıkla... Tamam sıkıntı olmaz o zaman