P Patr0n37 Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 28 Mart 2023 #1 Sorum başlıktaki gibi. Birden fazla önerebilirsiniz.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 7 Yer Türkiye 28 Mart 2023 #2 Windows defınder
P Patr0n37 Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 28 Mart 2023 #3 ahmet_kıran dedi: Windows defınder Genişletmek için tıkla... Hocam dalga geçmeden söyler misiniz ?
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.182 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #4 Bitdefender.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 7 Yer Türkiye 28 Mart 2023 #5 Patr0n37 dedi: Hocam dalga geçmeden söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Norton.
P Patr0n37 Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 28 Mart 2023 #6 BayGlitch dedi: Bitdefender. Genişletmek için tıkla... Bunu şu anda kullanıyorum sence iyi midir ? deneme sürümüde var
BayGlitch dedi: Bitdefender. Genişletmek için tıkla... Bunu şu anda kullanıyorum sence iyi midir ? deneme sürümüde var
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.320 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 28 Mart 2023 #7 Kaspersky kullanıyorum memnunum Sürprizbozan: belki bu video yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaspersky kullanıyorum memnunum Sürprizbozan: belki bu video yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 7 Yer Türkiye 28 Mart 2023 #8 EfoWars dedi: Kaspersky kullanıyorum memnunum Sürprizbozan: belki bu video yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam taramayı 5 saatte yapıyor önermiyorum.
EfoWars dedi: Kaspersky kullanıyorum memnunum Sürprizbozan: belki bu video yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam taramayı 5 saatte yapıyor önermiyorum.
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.182 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #9 Patr0n37 dedi: Bunu şu anda kullanıyorum sence iyi midir ? deneme sürümüde var Genişletmek için tıkla... Hocam benim bilgisayardaki Keylogger'ları kaldırdı. Ki şuan bir tane daha PC'de olduğundan şüpheliyim tekrar indireceğim. Ben genelde işim bitince silerim, tüm işi geri Defender'a bırakırım.
Patr0n37 dedi: Bunu şu anda kullanıyorum sence iyi midir ? deneme sürümüde var Genişletmek için tıkla... Hocam benim bilgisayardaki Keylogger'ları kaldırdı. Ki şuan bir tane daha PC'de olduğundan şüpheliyim tekrar indireceğim. Ben genelde işim bitince silerim, tüm işi geri Defender'a bırakırım.
P Patr0n37 Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 28 Mart 2023 #10 EfoWars dedi: Kaspersky kullanıyorum memnunum Sürprizbozan: belki bu video yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... KasperSky'a üye olması zor onun dışında olurmu mesela malwarebytes ?
EfoWars dedi: Kaspersky kullanıyorum memnunum Sürprizbozan: belki bu video yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... KasperSky'a üye olması zor onun dışında olurmu mesela malwarebytes ?