boraygulpinar Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Dostlar selam, Backend developer olma yolunda sıkı bir şekilde çalışmaktayım fakat bazen nasıl ilerleyeceğim konusunda sıkıntı yaşıyorum. Sırasıyla C#, OOP, Veri tabanı, Entity Framework, MVC, konularını öğrendim ve kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Son olarak ise MVC kullanarak dinamik bir CV projesi yaptım. Şimdi ise .NET Core Web API konusuna yoğunlaşmak istiyorum bunun için bir tavsiyeniz ve önerebileceğiniz bir eğitimler var mı acaba? Teşekkür ederim.
Dostlar selam, Backend developer olma yolunda sıkı bir şekilde çalışmaktayım fakat bazen nasıl ilerleyeceğim konusunda sıkıntı yaşıyorum. Sırasıyla C#, OOP, Veri tabanı, Entity Framework, MVC, konularını öğrendim ve kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Son olarak ise MVC kullanarak dinamik bir CV projesi yaptım. Şimdi ise .NET Core Web API konusuna yoğunlaşmak istiyorum bunun için bir tavsiyeniz ve önerebileceğiniz bir eğitimler var mı acaba? Teşekkür ederim.
cuttty Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 146 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #2 Backend Developer Roadmap: What is Backend Development Learn what backend development is, what backend developers do and how to become one using our community-driven roadmap. roadmap.sh
Backend Developer Roadmap: What is Backend Development Learn what backend development is, what backend developers do and how to become one using our community-driven roadmap. roadmap.sh
boraygulpinar Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 cuttty dedi: Backend Developer Roadmap: What is Backend Development Learn what backend development is, what backend developers do and how to become one using our community-driven roadmap. roadmap.sh Genişletmek için tıkla... Burayı biliyorum fakat benim sormak istediğim web API konusunda tavsiye ve öneriydi.
cuttty dedi: Backend Developer Roadmap: What is Backend Development Learn what backend development is, what backend developers do and how to become one using our community-driven roadmap. roadmap.sh Genişletmek için tıkla... Burayı biliyorum fakat benim sormak istediğim web API konusunda tavsiye ve öneriydi.