Background Container.dll Başlatmada Sorun Hatası

Ali Erdoğan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bilgisayarıma ne olduğunu bilmeden bu hatayla karşılaşıyorum. Çözümü nedir ?

EcIlzns.png

Zararlı yazılım var o yüzden hata veriyor. Hasar gördüğünden dolayı hata alıyorsun. Conduit çoğu AV tarafından zararlı kabul ediliyor.
Malwarebyte ile tarama yapıp, Local\Conduit Klasörünün içindekileri silip chrome uygulama ve eklentileri kontrol edin.

Geç bi cevap olacak belki ama daha önce videosunu hazırlamıştım ben sorunun hala devam ediyorsa izleyip yaparsın yada bir başkası faydalanıre altta paylaşcam videoyu ...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlatımı:

Bazı arkadaşlar video daki adımlardan gidince Yönetimsel Araçlar'ın boş olduğunu söyledi aşağıda anlattığım şekilde tekrar yapın Görev Zamanlayıcısını bulacaksınız ...

Komut istemini açın. Komut istemini açmak için Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'ı tıklatın, Donatılar'ı tıklatın ve Komut İstemi'ni tıklatın.
Komut istemine Taskschd.msc yazın.

Win8 kullanıcıları için ise ;

• Sol alt köşeye giderek, önizlemeye sağ tıklayarak ve ardından Komut İstemi veya Komut İstemi (Yönetici) öğesine tıklayarak da bir komut istemi açabilirsiniz.

Eğer bunuda yapamazsanız C:\Windows\System32 girin ordan Taskschd.msc yi bulun çift tıklayın açın ...

Tüm işletim sistemleri için geçerli bu dediğim ...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı