Aslında bu tasarımı yaparken amacım backgroundu başarılı yapmaktı. Önerileriniz var mı?
Nissan Qashqai yazı tipini değiştirseniz daha güzel olur gibi
Hocam peki fonttan bağımsız tasarım nasıl gözüküyor?
Bu kalitede değildir umarım, pixel pixel duruyor, kullanmadığın yerleri kırpın altı ve üstü, arkadaşın dediği gibi fontu değişmelisin, ekstra olarak renk ayarı ve detaylar'da eklemelisin. Bence...Hocam peki fonttan bağımsız tasarım nasıl gözüküyor?
Telefonda öyle gözüküyor ama bilgisayarda öyle değildi, bunu ben de sabah fark ettim. Hocam teşekkür ederimTelefonun ekranından mı kaynaklı bilmiyorum ama arka planda geçişler çok keskin ve belirgin gözüküyor (renk tonları) daha yumuşak geçişli olursa daha güzel olur.
Teşekkürler hocamGayet güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Öneriler için teşekkürler hocam, kalite olarak siteden kaynaklı bir düşme var. Font konusunda az buçuk değil çok sorun yaşıyorum ya, bu da teorik eksiklikten kaynaklı sanırım.Bu kalitede değildir umarım, pixel pixel duruyor, kullanmadığın yerleri kırpın altı ve üstü, arkadaşın dediği gibi fontu değişmelisin, ekstra olarak renk ayarı ve detaylar'da eklemelisin. Bence...
Teşekkürler hocamGayet iyi ancak yerdeki yansimasi cok pikselli olmus
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.