Telefonun ekranından mı kaynaklı bilmiyorum ama arka planda geçişler çok keskin ve belirgin gözüküyor (renk tonları) daha yumuşak geçişli olursa daha güzel olur.
Bu kalitede değildir umarım, pixel pixel duruyor, kullanmadığın yerleri kırpın altı ve üstü, arkadaşın dediği gibi fontu değişmelisin, ekstra olarak renk ayarı ve detaylar'da eklemelisin. Bence...
Telefonun ekranından mı kaynaklı bilmiyorum ama arka planda geçişler çok keskin ve belirgin gözüküyor (renk tonları) daha yumuşak geçişli olursa daha güzel olur.
Bu kalitede değildir umarım, pixel pixel duruyor, kullanmadığın yerleri kırpın altı ve üstü, arkadaşın dediği gibi fontu değişmelisin, ekstra olarak renk ayarı ve detaylar'da eklemelisin. Bence...
Öneriler için teşekkürler hocam, kalite olarak siteden kaynaklı bir düşme var. Font konusunda az buçuk değil çok sorun yaşıyorum ya, bu da teorik eksiklikten kaynaklı sanırım.
ben de fontu beğenmedim. genel olarak iyi. evet yağlı boyamsı bir görünüşü var ama bence büyük resimden şaşmaz müşteri, o gözden bakılmalı. yalnız şurayı kesinlikle öneririm. hazır font direkt çekip atmalık çeşitlerle