Backtrack 5r3 "Receive Timeout Occured" hatası

ekinnemre

Hectopat
Daha fazla  
Sanal makina da backtrack 5r3 kullanıyorum. Son zamanlarda çoğu modemde bu hatayı almaya başladım. Sistem birkaç pin denemesinden sonra bu hatayı veriyor ve daha sonra ise sürekli bu hatayı vermeye başlıyor. "Warnıng:Receive timeout occured" Biraz araştırma yaptım ama sorunu çözemedim. Bu sorunun bir çözümü var mı? Bu hatayı vermesinin nedeni nedir? Sorunu nasıl çözebilirim?

Yani bu hata sanal makinada kurulu olan backtrack 5r3 ten mi kaynaklanıyor. Tek çare Kali Linux ya da Backbox'a mı geçmek.

Tamam ama ben Kali Linux'u sanal makina da kullanacağım. Wmware Workstation'da kullanacağım. Bunun için hangi sürümü indirmem gerek? Yani hangi sürüm sanal makina da daha uyumlu çalışır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kali'nin bu sürümünü Wmware Workstation'a kurarken herhangi bir uyumluluk sorunu yaşamam değil mi? Bactrack yerine kurabileceğim en uygun sürüm bu mudur?
Kali'yi sanal olarak nasıl kurabilirim o konuda yardım edebilir misiniz? Wmware Workstation'a kuracağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı