BackTrack kullanımı

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar sınıftaki en yakın arkadaşlarımdan birisi bu programı kullanmayı biliyormuş. Bana da öğretecek. Zaten komşularından geçiniyor :D
Ben komşumdan geçinmeyeceğim ancak öğrenmek istiyorum.

Programı nereden indirebilirim ? USB ile çalıştırmak mı gerekiyor ?
Bir link ve yapacaklarımı anlatırsanız sevinirim. Sadece program kurulsun istiyorum, gerisini arkadaşım halleder.

Bu arada şuan buradan hiç kablosuz internet çekmiyor. Ne yapabilirim ?

Programı buradan indirebilirsin:

Downloads

BT5R3-GNOME-64.iso olanı indireceksin.

Sonra ISO dosyasını FAT32 ile formatladığın belleğe Unetbootin ile yazacaksın -ki sitede bunla ilgili tonla rehber var- :

http://unetbootin.sourceforge.net/

Sonra da açılışta Boot menüsüne girip USB belleği seçecek ve boot edeceksin. Boot bir noktada duracak.

Kod:
startx

yazıp Enter'a basacaksın ve Bactrack R3 açılacak. Bundan sonrası zaten Wifite ile çocuk oyuncağı. Sadece saldırılacak ağı seçmek kalıyor sana.

Ben işte iso dosyası olarak indirmiyordum. Ondan sorun oluyordu demekki. Teşekkürler Recep abi.

Peki buradan sadece kendi ağımızı yakalayabiliyorum. Başka ağ yok :D Nasıl başka ağları yakalayabilirim ? Daha iyi bir kablosuz internet çubuğu mu almalıyım ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı