2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 8 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar şarkımın normal vokal kaydını aldıktan sonra backvokal kaydını nasıl almalıyım?
S Sefplase Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 600 Çözümler 1 Yer İstanbul 8 Nisan 2025 #2 Hangi programı kullanıyorsun?
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 9 Nisan 2025 #3 Sefplase dedi: Hangi programı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... FL Studio'ya da Adobe Audition kullanıyorum hocam genelde.
Sefplase dedi: Hangi programı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... FL Studio'ya da Adobe Audition kullanıyorum hocam genelde.
trashgod Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #4 İkinci bir kanala vocal atayıp vurgulamak istediğin yerleri söyler, basit tarifi böyle daha da extrem şeyler yapmak istiyorum diyorsan şu videoyu izle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İkinci bir kanala vocal atayıp vurgulamak istediğin yerleri söyler, basit tarifi böyle daha da extrem şeyler yapmak istiyorum diyorsan şu videoyu izle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et