yeett0 Femtopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 SSD veya HDD modeli Gigabytes Başlıkta belirtemedim tam ama sorun şu ki eski hard diskim hakkın rahmetine kavuştu bad sector yüzünden. Onun içindeki oyunları SSD'ye atsam SSD bad sector olur mu?
Başlıkta belirtemedim tam ama sorun şu ki eski hard diskim hakkın rahmetine kavuştu bad sector yüzünden. Onun içindeki oyunları SSD'ye atsam SSD bad sector olur mu?
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.605 Çözümler 35 9 Haziran 2024 #2 SSD'de bad sector olmaz.
C Cabbar40 Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 132 9 Haziran 2024 #3 hayır olmaz sadece bad sectorden dolayı bazı dosyaları eksik atabilme ihtimalin var.
yeett0 Femtopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 Shinya Kogami dedi: SSD'de bad sector olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum bunu. Teşekkür ederim Cabbar40 dedi: hayır olmaz sadece bad sectorden dolayı bazı dosyaları eksik atabilme ihtimalin var. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim
Shinya Kogami dedi: SSD'de bad sector olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum bunu. Teşekkür ederim Cabbar40 dedi: hayır olmaz sadece bad sectorden dolayı bazı dosyaları eksik atabilme ihtimalin var. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim