Bad System Config ınfo hatası

Rosenrot

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dizüstü bilgisayarımı çok kullanmadığımdan ve masaüstü bilgisayarımın hafızasının düşük olmasından dolayı dizüstü bilgisayarımın harddiskini masaüstüne bağlamıştım. Arada sırada dizüstü bilgisayarıma tekrar takıp o şekilde kullanıyordum.

Dün aynı şekilde harddiskimi dizüstü bilgisayarıma taktığımda en başta normal bir şekilde açıldı. Şifre girme ekranına geldiğimde bilgisayar kendi kendine yeniden başlatıldı ve BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO hatasıyla mavi ekran vermeye başladı. Onarım ekranında başlangıç onarmayı denedim, olmadı. Güvenli modda başlatamadım. Bilgisayarı sıfırlayamadım, hata veriyor o da. Komut ekranından SFC /scannow denedim, hata verdi. Açmaya çalışınca ya 0x000021a ya da BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO mavi ekranıyla karşılaşıyorum. Bu hatayla alakalı forumdaki bütün başlıkları inceledim fakat bir sonuca varamadım. Harddiski masaüstü bilgisayara takıp HD Tune ile kontrol ettim, hiçbir hata yok. Kaldı ki aktif şekilde kullanabiliyorum zaten. Takır takır çalışıyor yani. Bunu formatsız bir şekilde çözmemin yolu var mıdır?

Minidump.

Srttrail.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı