Bad_pol hataları

Kaptan3580

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 15 gün önce yeni sistem topladım. Sistemim A10- 7870k , GIGABYTE GA-F2A88X-D3H, GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 2400MHz CL11 1.65V Dual Kit Ram, Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk, diğer parçalar bendeki diğer sitemimden kalanlar. Bad_pol Hatalarının hepsini alıyorum. En son Bad_pol_caller hatası aldım. Sorunu çözmek için tam 5 defa format attırdım Windows 7 kurdurdum ve yine aynı sorunlar oldu. C:\Windows\Minidump klasöründeki .dmp dosyalarını sıkıştırıp Mediafire.com'a yükledim ve link veriyorum inceleyip sorunumu bulursanız çok sevinirim.
Yeni klasör.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, çeşitli hatalar oluşmuş ve çok döküm dosyası var o yüzden özet eklemeyeceğim. Döküm dosyalarını inceledim, öncelikli tavsiyem BIOS güncellemesi yapman ve BIOS'da bellek yapılandırmanı kontrol etmendir (önemli). Sonrasında oluşacak hatalar için yeni döküm dosyasını paylaşırsın.

GA-F2A88X-D3H BIOS (F7): http://download.gigabyte.eu/FileList/BIOS/mb_bios_ga-f2a88x-d3h_f7.zip

ceza aldığım için cevap yazamadım. verdiğiniz linkden kurulum yapamadım onun yerine oto bios yüklemesi yapan programla biosu güncelliyorum. sonra ne yapmam lazım. pc konusunda pek bilgili değilim yönlendirme yaparsanız sevinirim.

Bellek frekansını 2400 olarak yazmışsınız fakat döküm dosyalarında 1600 olarak görünüyor (yanlış görüntüleniyor da olabilir). Bu da akla BIOS'da yanlış bir yapılandırma yapılmış olacağını getiriyor. BIOS memory ayarlarının (Advanced memory settings) anakart kitapçığındaki yönergelere uygun olduğunu kontrol edin. Kısaca XMP disabled olmasın ve frekans ayarınız doğru olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…