BAD_POOL_HEADER mavi ekran hatası

Daggerspell

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. W7 kullanırken son zamanlarda 2-3 kere mavi ekran aldım crash dump dı sanırım bu nerden kaynaklanıyor olabilir? Videoda yapılan ram testini yaptım sorun yokdu sorun hdd de olabilir mi ?

Şu an w8 yükledim 2 gündür sadece 1 kere kişisel bilgisayarınızda sorun var dedi ve kapattı.
HDD sağlığını nasıl denetleyebiliriz ?
Bu mavi ekran hatası w8 formattan sonra devam eder mi ?

Bazen de bunu aldım :

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayla ben serviste karşılaşıyorum ve nedeni genelde harddiskte bad sektörler olması oluyor yeni bir hdd dene bilgisayarından hata almayacaksın yüzde 85.

hocam iyi forumlar . Windows 7 Ultimate kullanıyorum . Bilgisayarı kapatırken veya bir program çalıştırırken bad pool header mavi ekran alıyorum . Minidump larımı arşivledim yardımcı olursanız çok memnun olurum . Teşekkürler.

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

hocam iyi forumlar . Windows 7 Ultimate kullanıyorum . Bilgisayarı kapatırken veya bir program çalıştırırken bad pool header mavi ekran alıyorum . Minidump larımı arşivledim yardımcı olursanız çok memnun olurum . Teşekkürler.

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…