Suleyman0606 Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1 1 Haziran 2019 #1 Mavi ekran hatası alıyorum format atayım dedim. Mavi ekran stop yazısı ve bazı rakamlar cıktı. Sorun nedir acaba ?
Mavi ekran hatası alıyorum format atayım dedim. Mavi ekran stop yazısı ve bazı rakamlar cıktı. Sorun nedir acaba ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Haziran 2019 #2 Sistem açılıyorsa dosyaları paylaşın: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Açılmıyorsa RAM ve HDD bağlantılarını ve sıkı takılıp takılmadığını kontrol edin. BIOS ayarlarını ACPI, AHCI ayarlarını veya UEFİ, Legacy varsa ayarlarını doğru yapın. Artı 0 Eksi
Sistem açılıyorsa dosyaları paylaşın: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Açılmıyorsa RAM ve HDD bağlantılarını ve sıkı takılıp takılmadığını kontrol edin. BIOS ayarlarını ACPI, AHCI ayarlarını veya UEFİ, Legacy varsa ayarlarını doğru yapın.