BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO hatası

gentle boy

Decapat
Daha fazla  
RAM
2.5
Bilgisayarım geç acilmaya başladı, sonra BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO mavi ekran geldi. Aç kapat aç kapat yaptım düzeldi açıldı ben de sandım ki iste hep aç kapat yapınca açılacak. Şimdi açılmıyor. Ne yapmalıyım? İçinde önemli fotoğraflarım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cihazı internetsiz güvenli modda başlatmayı deneyin. O şekilde de başlamıyorsa bir USB belleğe Ubuntu yazdırıp diskleri formatlamadan sadece başlat seçeneğiyle açın. Ubuntu açıldıktan sonra dosya yöneticisinden önemli verilerinizi bir cloud sitesine veya taktığınız harici diske kopyalayın. Böylece verileriniz ölmemiş olur. Dump dosyası alabiliyorsanız alıp alttaki gibi paylaşın. Verilerinizi yedekledikten sonra aynı USB'ye Windows iso tool ile temiz bir windows yazdırıp formatınızı atın.

Eğer Windows'u internetsiz güvenli modda açabiliyorsanız sonra internetli güvenli modda deneyin. Oda açılırsa cmd'yi yönetici açıp alttaki 2 komutu girin. Bitince sistemi yeniden başlatın.

sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Ubuntuyla uraşamam derseniz USB belleğinize Windows kurup başlangıç onarma yaptırın.

Teşekkür ederim. Önemli fotoğraflarımı aldim format atmak için USB buldum. Format atmak için USB'yi 1. Sıraya aldım sonra kaydettim açılırken Windows logosu çıkıyor ekranda 1 saniye sonra siyah ekranda kalıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230212-203236_Video Player.jpg
    Screenshot_20230212-203236_Video Player.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20230212-203247_Video Player.jpg
    Screenshot_20230212-203247_Video Player.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 23
Teşekkür ederim. Önemli fotoğraflarımı aldim format atmak için USB buldum. Format atmak için USB'yi 1. Sıraya aldım sonra kaydettim açılırken Windows logosu çıkıyor ekranda 1 saniye sonra siyah ekranda kalıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
Muhtemelen USB içindeki Windows bozuk olabilir. Başka bir cihazda o USBye Windows ISO tool kullanarak tekrar yazdırın. Elinizde hazır iso dosyası varsa Rufusta kullanabilirsiniz. Eğer yoksa alttaki linkten tavsiye ettiğim sürümü indirip USB ye rufus ile kurabilirsiniz.

Windows 10 21h2 ISO- Drive Link

İşiniz bittiğinde tekrar deneyin. Olmazsa dönüş yapın.

Muhtemelen USB içindeki Windows bozuk olabilir. Başka bir cihazda o USBye Windows ISO tool kullanarak tekrar yazdırın. Elinizde hazır iso dosyası varsa Rufusta kullanabilirsiniz. Eğer yoksa alttaki linkten tavsiye ettiğim sürümü indirip USB ye rufus ile kurabilirsiniz.

Windows 10 21h2 ISO- Drive Link

İşiniz bittiğinde tekrar deneyin. Olmazsa dönüş yapın.
Çok teşekkür ederim hallettim.

Şuan Windows 10 kurdum sistemim iyi olmadığı için Windows 7 kurmaya çalıştım hata verdi ne yapmalıyım
10 iyidir. Attığım linkteki iso ile kurulum yapın. Bitince Windows Update bitene kadar bekleyin. Sonra cihazı kullanın. Windows 7'nin desteği bitti. En aşağı 8.1 kurmanız lazım onun yerine Win10 kurup güncellemeleri bitince bazı hizmetleri kapatarak kullanmak daha iyi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı