N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 23 Temmuz 2016 #1 Link budur. Dump dosyalarını okumayı bilsem kendim okurum da sizden rica edeceğim Ben driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum mavi ekranların. dump.zip
Link budur. Dump dosyalarını okumayı bilsem kendim okurum da sizden rica edeceğim Ben driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum mavi ekranların. dump.zip
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Temmuz 2016 #2 BCD'de sorun olabilir. Windows kurulum medyası ile sistemi başlatın ve onarım seçeneklerindeki Komut İstemi'ne sırasıyla kodları girin: Kod:Panoya kopyala bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /rebuildbcd Artı 0 Eksi
BCD'de sorun olabilir. Windows kurulum medyası ile sistemi başlatın ve onarım seçeneklerindeki Komut İstemi'ne sırasıyla kodları girin: Kod:Panoya kopyala bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /rebuildbcd
KS KS N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 23 Temmuz 2016 #3 MF dedi: BCD'de sorun olabilir. Windows kurulum medyası ile sistemi başlatın ve onarım seçeneklerindeki Komut İstemi'ne sırasıyla kodları girin: Kod:Panoya kopyala bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /rebuildbcd Genişletmek için tıkla... Söylediğinizi nasıl yapacağım acaba Bu mavi ekranlar genelde BİOS'u açmak için yeniden başlatınca çıkıyor ve açılmıyordu bios. Şimdi bios'u güncelledim ve mavi ekran almadım daha. Artı 0 Eksi
MF dedi: BCD'de sorun olabilir. Windows kurulum medyası ile sistemi başlatın ve onarım seçeneklerindeki Komut İstemi'ne sırasıyla kodları girin: Kod:Panoya kopyala bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /rebuildbcd Genişletmek için tıkla... Söylediğinizi nasıl yapacağım acaba Bu mavi ekranlar genelde BİOS'u açmak için yeniden başlatınca çıkıyor ve açılmıyordu bios. Şimdi bios'u güncelledim ve mavi ekran almadım daha.