Herkese iyi akşamlar, 17 yaşında bir gencim ve bu sorun hayatımı büyük derecede etkiliyor. Bademcik ameliyatı için sıra almış olsam da devlet hastanesinde 3 aydır bekliyorum, ve 2024'ün ortasına kadar sıra olmadığı söyleniyor, ağız kokusu problemi yaşadığımı fark ettim yaklaşık 1 yıl önce. Diş fırçalama, dil fırçalama, diş ipi, tuzlu su, ilaç gargarası dahil her yöntemi denedim çok fazla araştırdım fakat bunlardan sonra dahi koku 15 20dk sonra geri geliyor hiç çevremden bu şikayeti almasamda, devamlı sakız şeker kullanıp bu konuya aşırı özen göstersemde artık çok sıkıldım kız arkadaşım veya herhangi bir ortama girerken öz güvenimi çok etkiliyor bu sorun tam gençlik yıllarımda. En sonunda bu sorunun sebebinin bademciklerimden kaynaklandığını düşünmeye başladım bademciklerimi kulak çubuğu ile temizliyorum dıştan belli olmasa da içerde beyaz bademcik taşları mevcut elimde bademciği bastırınca çıkıyor fakat bitmiyor her gün yenileniyor adeta bir virüs gibi, ve ağzımdan aldığım koku tamamen bademciği elleyince aldığım koku yani kesinlikle bademciklerden geldiğini kesinleştirdim. Kısaca ne yaptıysam ne araştırdıysam hiçbirtürlü sorunuma çözüm bulamadım ve 5 gün sonra üniversiteye başlıyorum gerçekten bu sorundan kurtulmam gerekiyor. Bana ne önerirsiniz, bademcik temizliği için ne yapmalıyım? Teşekkür ediyorum bu yazımı okuduğunuz için, herkese iyi günler dilerim.