MadMan58 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 135 19 Nisan 2023 #1 Az önce Microsoft hesabımla giriş yaptım. Sonra bir el Bedwars maçı attım. Ama gene de emin değilim. Badlion Client virüs müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2023
Az önce Microsoft hesabımla giriş yaptım. Sonra bir el Bedwars maçı attım. Ama gene de emin değilim. Badlion Client virüs müdür?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 19 Nisan 2023 #2 Güvenli.
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 19 Nisan 2023 #3 Senelerdir kullanılıyor o client. Kendi sitesinden aldıysan sorun olmaz.
Wensus Decapat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #4 Client'i güvenlidir.
Ruben Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 MadMan58 dedi: Az önce Microsoft hesabımla giriş yaptım. Sonra bir el Bedwars maçı attım. Ama gene de emin değilim. Badlion Client virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Değildir. Ruben dedi: Değildir. Genişletmek için tıkla... Virüs değil işte
MadMan58 dedi: Az önce Microsoft hesabımla giriş yaptım. Sonra bir el Bedwars maçı attım. Ama gene de emin değilim. Badlion Client virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Değildir. Ruben dedi: Değildir. Genişletmek için tıkla... Virüs değil işte
MadMan58 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 135 19 Nisan 2023 #6 Kendi sitesinden indirdim. urn4ga dedi: Senelerdir kullanılıyor o client. Kendi sitesinden aldıysan sorun olmaz. Genişletmek için tıkla...
Kendi sitesinden indirdim. urn4ga dedi: Senelerdir kullanılıyor o client. Kendi sitesinden aldıysan sorun olmaz. Genişletmek için tıkla...
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 19 Nisan 2023 #7 Client'i bilmem de kendilerinin ne kadar güvenli olduğu tartışmalı.
MadMan58 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 135 19 Nisan 2023 #8 Hiken dedi: Client'i bilmem de kendilerinin ne kadar güvenli olduğu tartışmalı. Genişletmek için tıkla... Kurucuları ped0fil1ymiş sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hiken dedi: Client'i bilmem de kendilerinin ne kadar güvenli olduğu tartışmalı. Genişletmek için tıkla... Kurucuları ped0fil1ymiş sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 19 Nisan 2023 #9 MadMan58 dedi: Az önce Microsoft hesabımla giriş yaptım. Sonra bir el Bedwars maçı attım. Ama gene de emin değilim. Badlion Client virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Badlion Client Minecraft'ın ilk çıkan launcherlerinden sayılabilir. Güvenilir.
MadMan58 dedi: Az önce Microsoft hesabımla giriş yaptım. Sonra bir el Bedwars maçı attım. Ama gene de emin değilim. Badlion Client virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Badlion Client Minecraft'ın ilk çıkan launcherlerinden sayılabilir. Güvenilir.
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 19 Nisan 2023 #10 Kurucuları pedofili onu ifşalayan ise uyuşturucu satıcısı Client güvenlidir ama.