Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Temmuz 2021 #1 Soru yukarıdaki gibi güvenli mi fakat korsan mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 27 Temmuz 2021 #11 Badlion Client tabii ki güvenlidir en çok kullanılan Clientler arasında fakat kullanmak için orijinal Minecraft hesabı yani Premium'un olması lazım. Artı 0 Eksi
Badlion Client tabii ki güvenlidir en çok kullanılan Clientler arasında fakat kullanmak için orijinal Minecraft hesabı yani Premium'un olması lazım.
kemaalgram Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #12 Gayet güvenlidir. Minecraft oynadığım sıralar kullanırdım. Artı 0 Eksi
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Temmuz 2021 #13 MükreminT dedi: Premium hesap gerektiği için korsan değildir orijinal Launcher'dir rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sadece Premium hesabınızın olması lazım onu da sitelerden alabiliyorsunuz ucuza. Genişletmek için tıkla... Premium hesap nerden alabilirim ayrıca orijinal minecraft olmayıp sadece premium hesap ile girebilir miyim? Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Premium hesap gerektiği için korsan değildir orijinal Launcher'dir rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sadece Premium hesabınızın olması lazım onu da sitelerden alabiliyorsunuz ucuza. Genişletmek için tıkla... Premium hesap nerden alabilirim ayrıca orijinal minecraft olmayıp sadece premium hesap ile girebilir miyim?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #14 Pismaniyee dedi: Premium hesap nereden alabilirim ayrıca orijinal Minecraft olmayıp sadece Premium hesap ile girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Girebilirsiniz birçok site var istediğinizden alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Premium hesap nereden alabilirim ayrıca orijinal Minecraft olmayıp sadece Premium hesap ile girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Girebilirsiniz birçok site var istediğinizden alabilirsiniz.
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Temmuz 2021 #15 MükreminT dedi: Girebilirsiniz birçok site var istediğinizden alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bildiğin Bir site var mı? Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Girebilirsiniz birçok site var istediğinizden alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bildiğin Bir site var mı?
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #16 Pismaniyee dedi: Bildiğin Bir site var mı? Genişletmek için tıkla... En güvenlisi Minecraft'ın kendi sitesi. Diğer sitelerden aldığın hesaplar birkaç ay içinde çalınıyor. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Bildiğin Bir site var mı? Genişletmek için tıkla... En güvenlisi Minecraft'ın kendi sitesi. Diğer sitelerden aldığın hesaplar birkaç ay içinde çalınıyor.
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Temmuz 2021 #17 ex0jmp dedi: En güvenlisi Minecraft'ın kendi sitesi. Diğer sitelerden aldığın hesaplar birkaç ay içinde çalınıyor. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesine giridm ama nerden ulaşcam? Artı 0 Eksi
ex0jmp dedi: En güvenlisi Minecraft'ın kendi sitesi. Diğer sitelerden aldığın hesaplar birkaç ay içinde çalınıyor. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesine giridm ama nerden ulaşcam?
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 27 Temmuz 2021 #18 Pismaniyee dedi: Bildiğin Bir site var mı? Genişletmek için tıkla... minecraft.net dışında bir siteden alma. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Bildiğin Bir site var mı? Genişletmek için tıkla... minecraft.net dışında bir siteden alma.
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Temmuz 2021 #19 IX. Corleone dedi: minecraft.net dışında bir siteden alma. Genişletmek için tıkla... Oraya girdim direkt minecraftımı almam gerekiyor? Yada ben mi bulamadım. Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: minecraft.net dışında bir siteden alma. Genişletmek için tıkla... Oraya girdim direkt minecraftımı almam gerekiyor? Yada ben mi bulamadım.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 27 Temmuz 2021 #20 Pismaniyee dedi: Oraya girdim direkt minecraftımı almam gerekiyor? Yada ben mi bulamadım. Genişletmek için tıkla... get-minecraft direk buradan alabilirsiniz. Site sizi yönlendirir. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Oraya girdim direkt minecraftımı almam gerekiyor? Yada ben mi bulamadım. Genişletmek için tıkla... get-minecraft direk buradan alabilirsiniz. Site sizi yönlendirir.