SELİM ALİ Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Badlion Client'e nasıl mod indirebilirim? Apec indirmek istiyorum
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #2 Badlion Client'a dışarıdan mod ekleyemezsin. Forge kullanırsan daha yararlı olur modding için. Bu Client'ların tek yaptığı birkaç modu bir araya getirip + kozmetiklerle sana sunmak. Artı 0 Eksi
Badlion Client'a dışarıdan mod ekleyemezsin. Forge kullanırsan daha yararlı olur modding için. Bu Client'ların tek yaptığı birkaç modu bir araya getirip + kozmetiklerle sana sunmak.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.858 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2023 #3 1 buçuk yıl badlion kullandım onlarca kişi dalga geçti. Mod indirdikten sonra fark ettim haklılarmış. Badlion çok kısıtlı. Çok saçma böyle Client'ler. Artı 0 Eksi
1 buçuk yıl badlion kullandım onlarca kişi dalga geçti. Mod indirdikten sonra fark ettim haklılarmış. Badlion çok kısıtlı. Çok saçma böyle Client'ler.