4 467742 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 133 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Temmuz 2022 #1 Merhaba, Badlion Client kullanmak istiyorum. Ama benden Minecraft Launcher'dan giriş yapmamı istiyor. Ama ben bazı sebeplerden ötürü Minecraft Launcher kullanamıyorum. Ayrıca Mojang hesabı kullanıyorum. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022
Merhaba, Badlion Client kullanmak istiyorum. Ama benden Minecraft Launcher'dan giriş yapmamı istiyor. Ama ben bazı sebeplerden ötürü Minecraft Launcher kullanamıyorum. Ayrıca Mojang hesabı kullanıyorum. Teşekkürler.
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #2 Mailsiz hesaplardan almışsınız anladığım kadarıyla. Artık oynayamazsınız o hesaplarla maalesef. Lunar Client oynatıyordu ama artık o da oynatmıyor. Artı 0 Eksi
Mailsiz hesaplardan almışsınız anladığım kadarıyla. Artık oynayamazsınız o hesaplarla maalesef. Lunar Client oynatıyordu ama artık o da oynatmıyor.
KS KS 4 467742 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 133 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Temmuz 2022 #3 ErenBcn dedi: Mailsiz hesaplardan almışsınız anladığım kadarıyla. Artık oynayamazsınız o hesaplarla maalesef. Lunar Client oynatıyordu ama artık o da oynatmıyor. Genişletmek için tıkla... Discord' dan invite ile aldım. Lunar oynuyorum ama pek severek değil Artı 0 Eksi
ErenBcn dedi: Mailsiz hesaplardan almışsınız anladığım kadarıyla. Artık oynayamazsınız o hesaplarla maalesef. Lunar Client oynatıyordu ama artık o da oynatmıyor. Genişletmek için tıkla... Discord' dan invite ile aldım. Lunar oynuyorum ama pek severek değil