Sürprizbozan Badur's gate 3 çayevi görevini yapamadıktan sonra haritada çayevi işareti kaldı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

249873

Kilopat
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
5.050
Çözümler
20
Şifa için gittiğim yaratık teyzeyi öldürdüm. Malum görevi de yapamadım kız uçurumdan gitti
Her neyse görev sonrasında bu çayevi işareti kaldı gitmiyor. Görevler sekmesinde de yok bir şey. Acaba bir şeyi mi atladım?

 
Henüz görev bitmediği için işaret orada. Keşfedemediğin bir şeyler olduğunda veya görevi yapıp gelip oradaki birine teslim edeceğinde bu olabiliyor. Oyun sık sık bir şeyleri senin bulmanı istiyor ve haliyle nokta işaret atmıyor. Görev işaretlerine o yüzden pek takılmayın "J" tuşundan görev sekmesine giderek oradan takip edin.
 

J'de yok.

3 kez falan tavaf ettim oraları, artık kimse de kalmadı zaten. Buglu sanırım.
 
Çünkü orada bir görev daha var asayı bulmadın mı?

Hayır. Asa veya herhangi bir görev yoktu J'de.

Oraya girdim kadının kızı kaçırdığını öğrendim. Öldürdüm, kızı kurtarıyım derken düşürdüm. En sonda orada hapis tuttuklarını kurtardım çıktım.
 
Kadının kocası var ve onunla ilgili bir görev var. Zaten kadının cadı ya gitme nedeni de kocası. Kadın öldüyse görev hala devam eder mi baldurs gate de her şey olabilir.
 
Kadının kocası var ve onunla ilgili bir görev var. Zaten kadının cadı ya gitme nedeni de kocası. Kadın öldüyse görev hala devam eder mi baldurs gate de her şey olabilir.
--Spoiler--

Ben kocasını da dirilttim ama zombi şekilde. Yine de o işaret kalkmadı. Görevler listesinde de görünem bir yazı yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…