bunun kocasi kim? kafasi kesik var. Bir de gözü olmayan biri var galiba.--Spoiler--
Ben kocasını da dirilttim ama zombi şekilde. Yine de o işaret kalkmadı. Görevler listesinde de görünem bir yazı yok.
bunun kocasi kim? kafasi kesik var. Bir de gözü olmayan biri var galiba.--Spoiler--
Ben kocasını da dirilttim ama zombi şekilde. Yine de o işaret kalkmadı. Görevler listesinde de görünem bir yazı yok.
Tamam kadınla konuşacaksın kocasını ona vereceksin veya vermeyeceksin--Spoiler--
Mecburen öyle yaptım da hani belki de bitirdim bug kaldı.Arkadaşlar görev işaretine takılmayın görev listenizde bir görev yoksa orayla ilgili devam edin spoiler yiyeceksiniz yoksa![]()
Onu da tamamladım. Myrina kızdı bana hatta.Tamam kadınla konuşacaksın kocasını ona vereceksin veya vermeyeceksin
Gizli çıkışta tabutta.bunun kocasi kim? kafasi kesik var. Bir de gözü olmayan biri var galiba.
Diğer seçeneklerden gittiğim için yardım istemedim. TP bırakmamışımdır umarım.Teyze den yardım istedin ve gözünü çıkardı mı? eğer çıkarmadıysa ondan görev işareti kalmıştır o zaman.
Ethel teyze yi öldürünce TP'yi aldın.Diğer seçeneklerden gittiğim için yardım istemedim. TP bırakmamışımdır umarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.