2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 17 Ağustos 2023 #11 go ask alice dedi: --Spoiler-- Ben kocasını da dirilttim ama zombi şekilde. Yine de o işaret kalkmadı. Görevler listesinde de görünem bir yazı yok. Genişletmek için tıkla... bunun kocasi kim? kafasi kesik var. Bir de gözü olmayan biri var galiba.
go ask alice dedi: --Spoiler-- Ben kocasını da dirilttim ama zombi şekilde. Yine de o işaret kalkmadı. Görevler listesinde de görünem bir yazı yok. Genişletmek için tıkla... bunun kocasi kim? kafasi kesik var. Bir de gözü olmayan biri var galiba.
tRpSanctuary Megapat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 510 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #12 Arkadaşlar görev işaretine takılmayın görev listenizde bir görev yoksa orayla ilgili devam edin spoiler yiyeceksiniz yoksa
Arkadaşlar görev işaretine takılmayın görev listenizde bir görev yoksa orayla ilgili devam edin spoiler yiyeceksiniz yoksa
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.561 17 Ağustos 2023 #13 go ask alice dedi: --Spoiler-- Ben kocasını da dirilttim ama zombi şekilde. Yine de o işaret kalkmadı. Görevler listesinde de görünem bir yazı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam kadınla konuşacaksın kocasını ona vereceksin veya vermeyeceksin
go ask alice dedi: --Spoiler-- Ben kocasını da dirilttim ama zombi şekilde. Yine de o işaret kalkmadı. Görevler listesinde de görünem bir yazı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam kadınla konuşacaksın kocasını ona vereceksin veya vermeyeceksin
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.886 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #14 tRpSanctuary dedi: Arkadaşlar görev işaretine takılmayın görev listenizde bir görev yoksa orayla ilgili devam edin spoiler yiyeceksiniz yoksa Genişletmek için tıkla... Mecburen öyle yaptım da hani belki de bitirdim bug kaldı. Kenobii dedi: Tamam kadınla konuşacaksın kocasını ona vereceksin veya vermeyeceksin Genişletmek için tıkla... Onu da tamamladım. Myrina kızdı bana hatta. 249873 dedi: bunun kocasi kim? kafasi kesik var. Bir de gözü olmayan biri var galiba. Genişletmek için tıkla... Gizli çıkışta tabutta.
tRpSanctuary dedi: Arkadaşlar görev işaretine takılmayın görev listenizde bir görev yoksa orayla ilgili devam edin spoiler yiyeceksiniz yoksa Genişletmek için tıkla... Mecburen öyle yaptım da hani belki de bitirdim bug kaldı. Kenobii dedi: Tamam kadınla konuşacaksın kocasını ona vereceksin veya vermeyeceksin Genişletmek için tıkla... Onu da tamamladım. Myrina kızdı bana hatta. 249873 dedi: bunun kocasi kim? kafasi kesik var. Bir de gözü olmayan biri var galiba. Genişletmek için tıkla... Gizli çıkışta tabutta.
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.561 17 Ağustos 2023 #15 Teyze den yardım istedin ve gözünü çıkardı mı? eğer çıkarmadıysa ondan görev işareti kalmıştır o zaman.
Teyze den yardım istedin ve gözünü çıkardı mı? eğer çıkarmadıysa ondan görev işareti kalmıştır o zaman.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.886 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #16 Kenobii dedi: Teyze den yardım istedin ve gözünü çıkardı mı? eğer çıkarmadıysa ondan görev işareti kalmıştır o zaman. Genişletmek için tıkla... Diğer seçeneklerden gittiğim için yardım istemedim. TP bırakmamışımdır umarım.
Kenobii dedi: Teyze den yardım istedin ve gözünü çıkardı mı? eğer çıkarmadıysa ondan görev işareti kalmıştır o zaman. Genişletmek için tıkla... Diğer seçeneklerden gittiğim için yardım istemedim. TP bırakmamışımdır umarım.
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.561 17 Ağustos 2023 #17 go ask alice dedi: Diğer seçeneklerden gittiğim için yardım istemedim. TP bırakmamışımdır umarım. Genişletmek için tıkla... Ethel teyze yi öldürünce TP'yi aldın.
go ask alice dedi: Diğer seçeneklerden gittiğim için yardım istemedim. TP bırakmamışımdır umarım. Genişletmek için tıkla... Ethel teyze yi öldürünce TP'yi aldın.