Bae veya Katar'da expat olmak

joessara

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI TWIN FROZR RTX 2070 SUPER | i5 11400f | 32GB RAM | 512GB SSD | ZOKO CHIKO WHITE
Meslek
SWE
Selam dostlar, 7 yıllık yazılım mühendisiyim, Ankara'da yasıyorum, 30 yaşındayım. İyi sayılabilecek bir işim var.
Ama evlendiğimden beri son 3 yıldır, her ay 1 TL bile cebime kalmıyor, sürekli borc ödüyorum, yılda 1 hafta tatile gidebilirsek çok şükür diyoruz. 30 yaşımda sakallarımdan beyazlar çıkmaya başladı. Biraz yoruldum açıkçası her ay aynı senaryoyu yaşamaktan. Zaten ülke gündemi de malum her gün yeni bir haber ile çalkalanıyoruz.

Bir fırsat oluştu aniden, Arap yarımadasından bir iş fırsatı yakaladım. Eşime de vize sağlıyorlar. Maaş buradan biraz daha yüksek ama çok fazla degil. Fark; günlük yaşam cok daha uygun.

Siz olsanız katar veya bae içinde çalışmak/yaşamak ister miydiniz? Orada yaşayan veya yaşamış olanlar varsa, hatta yakın tanıdıgı olanda olur, bilgisini tecrübesini paylaşırsa çok mutlu olurum. İnternette her yerde herkes güzellemiş, hiç mi derdi yok bunların?

Denemeden bilemezsin hocam. En kötü ihtimalle geri geldiğinde özgeçmişine olumlu yansır.

Kimi sever kimi sevmez açıkcası, sizin belirleyeceğiniz bir şey. Biraz orada kalıp deneyimleyebilmelisiniz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…