Bağ-Kur odemeden internet uzerinden para kazanmanın bir yolu var mı?

• Konuyu başlatan B3T4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 67

B3T4

Centipat
Isim yok ve internetten para kazanmak istiyorum ama genc girisimci destegi haricinde ne olursa olsun Bağ-Kur odenmesi gerekiyor diye okudum. Hatta genc girisimci destegindeki Bağ-Kur odememe durumu da yeni yila girince kalkiyormus galiba. Bu durumda nasıl internet uzerinden para kazanabilirim ya da parayi kazandigim platformda tutsam Bağ-Kur odeyebilecegim durumda ceksem yasal olarak bana bir sıkıntı yaratiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumda nasıl internet uzerinden para kazanabilirim ya da parayi kazandigim platformda tutsam
Tutabilirsin sıkıntı olmaz. Hesabına giren çıkan olmuyor. Adsense vergi cezaları döneminde bende bir süre parayı hesapta biriktirmiştim.

Eğer bir yerde çalışıyorsan sigortan varsa bağkur ödemene gerek kalmıyor. Onun haricinde evet bağkur borcu karşına çıkıyor maalesef.

Tutabilirsin sıkıntı olmaz. Hesabına giren çıkan olmuyor. Adsense vergi cezaları döneminde bende bir süre parayı hesapta biriktirmiştim.

Eğer bir yerde çalışıyorsan sigortan varsa bağkur ödemene gerek kalmıyor. Onun haricinde evet bağkur borcu karşına çıkıyor maalesef.
Bazilari tutmak da sikinti diyor ama kafam karisti.

Kesin konuşmam için bu işin uzmanı olmam gerek ama bu konuda uzmanlaşmadım. Sadece bir dönem senin bahsettiğin gibi hesabıma çekmeden para biriktirdim ve bir sorun yaşamadım. Mantıken hesabıma yatan bir tutar olmadığı için dikkat çekmez.

Belki burada destek kısmından daha net cevap alabilirsin bu konuda:
mukellef.co

Kesin konuşmam için bu işin uzmanı olmam gerek ama bu konuda uzmanlaşmadım. Sadece bir dönem senin bahsettiğin gibi hesabıma çekmeden para biriktirdim ve bir sorun yaşamadım. Mantıken hesabıma yatan bir tutar olmadığı için dikkat çekmez.

Belki burada destek kısmından daha net cevap alabilirsin bu konuda:
mukellef.co
Tesekkur ederim bi sorayim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı