berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Kasım 2021 #1 Bağcık bağlamayı bilmiyorum ama bağcılı ayakkabı istiyorum. Cırtlı ayakkabı çocuksu geliyor. Sizce alınır mı? Hatta ayakkabı önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2021
Bağcık bağlamayı bilmiyorum ama bağcılı ayakkabı istiyorum. Cırtlı ayakkabı çocuksu geliyor. Sizce alınır mı? Hatta ayakkabı önerirseniz sevinirim.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2021 #2 Bağcık bağlamayı öğrenin hocam. Bu kadar zor değil.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 3 Kasım 2021 #3 Kanka o kadar zor değil be. Bence bir kaç deneme yanılmaya öğrenirsiniz. Bağcıklarımı 5 saniyede bağlıyorum şu anda rekorum.
Kanka o kadar zor değil be. Bence bir kaç deneme yanılmaya öğrenirsiniz. Bağcıklarımı 5 saniyede bağlıyorum şu anda rekorum.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.445 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 3 Kasım 2021 #4 Daha önceden de konusunu açmıştın, bu kadar dert edilecek bir konu değil. Birine sıkı olmayacak şekilde bağlattır, bu kadar basit.
Daha önceden de konusunu açmıştın, bu kadar dert edilecek bir konu değil. Birine sıkı olmayacak şekilde bağlattır, bu kadar basit.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 3 Kasım 2021 #5 Arkadaşına bağlattırırsın, o kadar da büyük bir sorun olmaz. Öğrenmen iyi olur.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #6 berkink10 dedi: Bağcık bağlamayı bilmiyorum ama bağcılı ayakkabı istiyorum. Cırtlı ayakkabı çocuksu geliyor. Sizce alınır mı? Hatta ayakkabı önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşına bağlattır. Zaten hemen çözülmez.
berkink10 dedi: Bağcık bağlamayı bilmiyorum ama bağcılı ayakkabı istiyorum. Cırtlı ayakkabı çocuksu geliyor. Sizce alınır mı? Hatta ayakkabı önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşına bağlattır. Zaten hemen çözülmez.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 3 Kasım 2021 #7 Bağcık bağlamak zor değil. İki üç kere bağladıktan sonra el alışkanlığı olur zaten. Bir düğüm atıp iplerin ucunu katlayın ve ayırmadan bir düğüm daha atın. Bu kadar basit.
Bağcık bağlamak zor değil. İki üç kere bağladıktan sonra el alışkanlığı olur zaten. Bir düğüm atıp iplerin ucunu katlayın ve ayırmadan bir düğüm daha atın. Bu kadar basit.
ParliaMêrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.379 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #8 Giyer neden giymesin 2-3 denemeden sonra öğrenirsin bağlamayı. Bir de hocam ayakkabı önerisi istemişsin ama bütçeni de yazsaydın keşke.
Giyer neden giymesin 2-3 denemeden sonra öğrenirsin bağlamayı. Bir de hocam ayakkabı önerisi istemişsin ama bütçeni de yazsaydın keşke.
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #9 Birkaç günden sonra açılmamaya başlar. Eğer spor gibi hareketli işler yaparsan açılabilir.
S SupremeMaster Megapat Katılım 23 Eylül 2014 Mesajlar 280 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyan işsiz 3 Kasım 2021 #10 Ben de yaşıtlarıma göre geç öğrenmiştim bağlamayı ortaokula kadar falan. İnsan bir şey ile ilk kez karşılaştığında elbet afallar ama zamanla öğrenir.
Ben de yaşıtlarıma göre geç öğrenmiştim bağlamayı ortaokula kadar falan. İnsan bir şey ile ilk kez karşılaştığında elbet afallar ama zamanla öğrenir.