4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Nisan 2022 #1 Bağcık bağlayamıyorum öğrenemiyorum ve bu hayatta en çok lazım olan şeylerden biri fakat bunu bir türlü çözemedim. Ayakkabı bağlama konusunda bana yardım edecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2022
Bağcık bağlayamıyorum öğrenemiyorum ve bu hayatta en çok lazım olan şeylerden biri fakat bunu bir türlü çözemedim. Ayakkabı bağlama konusunda bana yardım edecek var mı?
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 26 Nisan 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 190483 Kilopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 1.104 Çözümler 2 26 Nisan 2022 #3 Çocukken ben de öyleydim. Hatta babam öğretmeye çalışırken oturup ağladığımı hatırlıyorum. Bir yerden sonra tek atmaya başlıyorsun.
Çocukken ben de öyleydim. Hatta babam öğretmeye çalışırken oturup ağladığımı hatırlıyorum. Bir yerden sonra tek atmaya başlıyorsun.
Mazotçu Megapat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 960 Çözümler 1 Yer Ankara 26 Nisan 2022 #4 sweiss dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kullandığım yöntem. En rahatı ve en sıkı tutan bağlama yöntemi. Öğrenmesi oldukça kolay. Bu yöntemi deneyin.
sweiss dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kullandığım yöntem. En rahatı ve en sıkı tutan bağlama yöntemi. Öğrenmesi oldukça kolay. Bu yöntemi deneyin.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 26 Nisan 2022 #5 İlk bağlamayı yaptıktan sonra ipleri ayakkabının içine sokabilirsiniz bağlamak istemiyorsanız.
4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Nisan 2022 #6 William Crusader dedi: İlk bağlamayı yaptıktan sonra ipleri ayakkabının içine sokabilirsiniz bağlamak istemiyorsanız. Genişletmek için tıkla... öyle yapInca çözülüyor direkt Mazotçu dedi: Kullandığım yöntem. En rahatı ve en sıkı tutan bağlama yöntemi. Öğrenmesi oldukça kolay. Bu yöntemi deneyin. Genişletmek için tıkla... yok beceremedim ne zamandır uğraşıyorum
William Crusader dedi: İlk bağlamayı yaptıktan sonra ipleri ayakkabının içine sokabilirsiniz bağlamak istemiyorsanız. Genişletmek için tıkla... öyle yapInca çözülüyor direkt Mazotçu dedi: Kullandığım yöntem. En rahatı ve en sıkı tutan bağlama yöntemi. Öğrenmesi oldukça kolay. Bu yöntemi deneyin. Genişletmek için tıkla... yok beceremedim ne zamandır uğraşıyorum