Bağdaş Kurarken Sebepsizce Sallanmak

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son 6 aydan fazladır gözlemlediğim bir durum. Bağdaş kurup oturduğumda sallantı hissediyorum. Her seferinde deprem mi oluyor diye avizeye bakarken kendimi sallanıyor görüyorum Engel olmaya çalışıyorum zorluyorum ama devam ediyor. Otururken veya yatarken bir sorun yok. Dikkat eksikliğim var ama bacağımı vs. sallamak yerine genelde ayakkabımın içinde ayak parmaklarımı hareket ettiriyorum. Neyden kaynaklı olabilir?

Nörolojiye gidin.

Daha önce hiç hafızlık yaptınız mı? Hafızlık yapanlarda böyle şeyler oluyor.

Bende de oluyor çok sorun edilecek bir şey olduğunu düşünmediğim için kimseye sormadım söylemedim ilk defa buraya yazıyorum.

3 yıl önce meydana gelen bir deprem tam da kabus gördüğüm ana denk geldi. Uyanır uyanmaz koşarak evi terk etmiştim. O olaydan sonra yaklaşık bir hafta sürekli sallandığımı hissederek strese girdim. Bütün meselenin, yaşadığım travma sonucu kan basıncımın vücudumu sarsışını deprem olarak algılamamdan ibaret olduğunu fark ettiğimde bu iç güdüsel sanrılar azalarak kayboldu. Psikolojik de olabilir. Nihayetinde en mantıklısı nörolojiye görünmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…