Hocam ben yaz tatilinde TYT konularını bitirmeye çalışmıştım tabii ki TYT de bitmek diye bir şey yok fakat eksik konu bırakmamaya çalışmıştım fakat çok da muhim değilmiş onu fark ettim çünkü son 2 ay biraz boş geçti benim açımdan bu yüzden biraz da boşlamıştım neyse TYT açısından tekrarımı tamamen deneme üzerinden yapıyordum bir aralar deli gibi deneme çözmeye başlamıştım TYT de ki bu benim netleri fenasal uçurdu gerçek TYT de 111 yaptım
AYT konusunda ise kendi yaptığım hataları ve doğruları söyleyeyim AYT matı hızlıca bitiriyim diye tribe girmiştim ki elimde patladı biraz dediğim gibi son 2 ay boşluğa düştüm çalışmalarım azaldı ki YKS boş gezeni affetmedi önereceğim şu önünde 8 ay var sayısalcıysan ya da EA 8 ayın hepsinde AYT çalış emin ol AYT seni yüzüstü bırakmazTYT'yi bırakma tabii
ikisini birlikte ama ayt ye ocakta başlarım felan deme şimdiden başla hızlıca konuları bitiriyim triplerine girme önünde 8 ay var sindire sindire çalış benim EA ilk 40'a giren arkadaş Integra'li mayıs'ta bitirmişti amaç burada son güne kadar aktif olup canlı kalmak AYT tekrarı içinde fen derslerinde(sayısalcıysan)ben not okuyordum mat içinse deli gibi test, deneme çözmek benim için tek yoldu
Biraz dağınık yazdım konuyu biraz da hatalarımdan bahsettim kusura bakma sonuç olarak
TYT için deneme çözmek hem tekrar hem de hızlandırıyor.
AYT içinse konu tekrarı+deli gibi test çözmekti benim için.
Benim yaptığım gibi hızlıca bitiriyim konuları tribine girme AYT de iyice konuları anla sonra çarpar adamı AYT bana yaptığı gibi.
Tekrar sorun varsa yaz elimden geldiğince cevap veririm çekinme.