- Makaleler
- 1
Sigara ve müzikle hayal kurma bağımlısıyım. Sigarayı bir şekilde halledebiliyorum yani ilk hafta işkenceler çekiyorum fakat bir şekilde hal oluyor ama müzikle hayal kurma bağımlılığımı bir türlü çözemiyorum. Ona aşırı bağımlıyım. Gerçek hayatta elde edemediğim zevki hayal kurarak almaya çalışıyorum. Bir süre sonra o da yetmiyor. Gerçek hayatla bağlantımı kaybettim resmen. 4 senedir bağımlıyım. Hafif gibi gözüküyor aslında fakat artık ne oyun oynayabiliyorum ne güzelce sohbet edebiliyorum ne de video izleyebiliyorum. Sadece TikTok izleyip, müzik dinleyip hayal kurup duruyorum. Psikiyatri'den tedavi alıyorum fakat ilaçlar beni aşırı mutsuz ediyor onları da bırakmayı düşünüyorum. Kendi başına bırakmak tehlikeli olsa da artık dayanacak gücüm kalmadı. Spora başlamayı düşünüyorum. Kilom biraz fazla kendi vücuduma baktıkça iğreniyorum moralim bozuluyor. Neler önerirsiniz neler yapmalıyım? TikTok'u sildim. Sigarayı da bir kenara koydum. Psikiyatri ilaçlarını da dolaba koydum. Bunları ne kadar yapsam da hep kötü olduğumda onlara tekrar erişmeye çalışıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: