Monster Control Center'da bağımsız ekran kartı diye bir seçenek var, açıklamasında "NVIDIA ekran kartı birincil öncelikte çalışacaktır" diyor ne işe yarar bu açabilecek olan var mı?
Bağımsız ekran kartı: Bu ayar, her ne kadar dahili Intel GPU’yu kapatıp harici ekran kartını tek başına devreye sokacak gibi gözükse de aslında NVIDIA Denetim Masası altında yer alan “Tercih edilen grafik işlemci” ayarını Otomatik yerine “Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi” olarak değiştirmekte.
Bağımsız ekran kartı: Bu ayar, her ne kadar dahili Intel GPU’yu kapatıp harici ekran kartını tek başına devreye sokacak gibi gözükse de aslında NVIDIA Denetim Masası altında yer alan “Tercih edilen grafik işlemci” ayarını Otomatik yerine “Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi” olarak değiştirmekte.
Bağımsız ekran kartı: Bu ayar, her ne kadar dahili Intel GPU’yu kapatıp harici ekran kartını tek başına devreye sokacak gibi gözükse de aslında NVIDIA denetim masası altında yer alan “tercih edilen grafik işlemci” ayarını otomatik yerine “yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi” olarak değiştirmekte.