I IontHyTe Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 889 Makaleler 2 Yer İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş. Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2017 #1 Merhaba. Ben bağımsız yapımcı hayranı bir insanım. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Önerebileceğiniz ücretsiz bağımsız yapımcı oyunları var mıdır?
Merhaba. Ben bağımsız yapımcı hayranı bir insanım. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Önerebileceğiniz ücretsiz bağımsız yapımcı oyunları var mıdır?
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2017 #2 Ücretsiz pek yok da zaten İndie oyunlar pek pahalı değil. İnside, Limbo denemediyseniz ilk sırada onları koyun.
Ücretsiz pek yok da zaten İndie oyunlar pek pahalı değil. İnside, Limbo denemediyseniz ilk sırada onları koyun.
I IontHyTe Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 889 Makaleler 2 Yer İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş. Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2017 #3 Barış Tolon dedi: Ücretsiz pek yok da zaten İndie oyunlar pek pahalı değil. İnside, Limbo denemediyseniz ilk sırada onları koyun. Genişletmek için tıkla... Bitirdim hocam. Undertale de bitirdim. 5TL gibi bir fiyatı aşmaz ise memnun olurum
Barış Tolon dedi: Ücretsiz pek yok da zaten İndie oyunlar pek pahalı değil. İnside, Limbo denemediyseniz ilk sırada onları koyun. Genişletmek için tıkla... Bitirdim hocam. Undertale de bitirdim. 5TL gibi bir fiyatı aşmaz ise memnun olurum