Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 15 Nisan 2025 #1 Merhaba, belirti olarak ağzımdan her sabah akan salyayla uyanıyorum. Çok aşırı yemek yiyorum ama yıllardır kilo almıyorum. Bağırsak kurdu olduğundan şüpheliyim. Bu kurtlar kilo almayı engeller mi?
Merhaba, belirti olarak ağzımdan her sabah akan salyayla uyanıyorum. Çok aşırı yemek yiyorum ama yıllardır kilo almıyorum. Bağırsak kurdu olduğundan şüpheliyim. Bu kurtlar kilo almayı engeller mi?
EMİRKQQN Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #2 Evet çünkü onlarda bir canlı ve bir şekilde beslenecekler.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 15 Nisan 2025 #3 EMİRKQQN dedi: Evet çünkü onlarda bir canlı ve bir şekilde beslenecekler. Genişletmek için tıkla... Peki bu aşırı şekilde olur mu? Çünkü haddinden fazla yemek yiyorum ve hiç doymuyorum.
EMİRKQQN dedi: Evet çünkü onlarda bir canlı ve bir şekilde beslenecekler. Genişletmek için tıkla... Peki bu aşırı şekilde olur mu? Çünkü haddinden fazla yemek yiyorum ve hiç doymuyorum.
EMİRKQQN Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #4 Xei dedi: Peki bu aşırı şekilde olur mu? Çünkü haddinden fazla yemek yiyorum ve hiç doymuyorum. Genişletmek için tıkla... Hastane sitelerinde bulabilirsin ve ayrıca test yaptırmanı öneririm. Geçmiş olsun.
Xei dedi: Peki bu aşırı şekilde olur mu? Çünkü haddinden fazla yemek yiyorum ve hiç doymuyorum. Genişletmek için tıkla... Hastane sitelerinde bulabilirsin ve ayrıca test yaptırmanı öneririm. Geçmiş olsun.