Bağlam menüsünde "grafik işlemciyle çalıştır" seçeneği gözükmüyor

EnesAKMAN1

Hectopat
Daha fazla  
MSI GL62 laptopumda daha önceden;
Uygulama>sağ tık> grafik işlemcisi ile çalıstır seçme menüsü vardı ama lakin daha sonra bu özelliğin kaybolduğunu gördüm ve araştırmaya koyuldum. Araştırmalarım sonucunda NVIDIA denetim penceresinden bağlam menüsünde "grafik işlemciyle çalıştır" seçeneği'ni açın gibi şeyler önerildi.

Lakin bu özellik benden kaldırılmış bulunmakta eski NVIDIA denetim masasını da indirsem o özelliği eskisi gibi yerleştiremedim,
Öneri olarak NVIDIA Denetim Masası'ndan yapın demeyin ben o özelliği arıyorum.
Fotoğraflar örnektir. Bende kaybolan özelliğin fotoğraflarıdır.

Dosya Ekleri

• 1609508477707.png
    16,6 KB · Görüntüleme: 61
  • Grafik-islemciyle-calistir-696x352.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu menü seçeneği artık yok bildiğim kadarı ile. Optimus artık sorunsuz çalışıyor çoğunlukla. Harici GPU ile çalışmayan nedir? Daha doğrusu bu kanıya nasıl vardınız zira genelde bunu iddia edenlerde oyun aslında harici GPU ile çalışıyor...

Windows'umu ve driverlerimi güncelledikten sonra kaybettiğim bir özellik bu. 2 tıkta halledebiliyordum ama şu an NVIDIA Denetim Masası'ndan manuel olarak kendim hallediyorum. Laptopumda pil tasarrufu sağlamak amacıyla kullandığım bir özellik olduğu için görmeyince garipsedim ve sanırım evet güncel sürücüler ve Windows'ta bu özellik kalkmış durumda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…