Kalanlı Bölme Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Anamur/Mersin 13 Şubat 2019 #1 Halk Eğitim'de bağlama kursuna başlayacağım kısmetse. Kurs öğretmeni 300 TL garantili olacağını söylüyor, bilgili olanlar bu fiyatı yorumlayabilir mi?
Halk Eğitim'de bağlama kursuna başlayacağım kısmetse. Kurs öğretmeni 300 TL garantili olacağını söylüyor, bilgili olanlar bu fiyatı yorumlayabilir mi?
Y yok gibin bisi Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Şubat 2019 #2 Kalanlı Bölme dedi: Halk Eğitim'de bağlama kursuna başlayacağım kısmetse. Kurs öğretmeni 300 TL garantili olacağını söylüyor, bilgili olanlar bu fiyatı yorumlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... 250 liraya yaprak dut işini fazlası ile görecektir.
Kalanlı Bölme dedi: Halk Eğitim'de bağlama kursuna başlayacağım kısmetse. Kurs öğretmeni 300 TL garantili olacağını söylüyor, bilgili olanlar bu fiyatı yorumlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... 250 liraya yaprak dut işini fazlası ile görecektir.