Kerem2611 Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 Bağlama çalıyorum. Türkü önerilerinizi yazabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #2 Kerem2611 dedi: Bağlama çalıyorum. Türkü önerilerinizi yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kerem2611 dedi: Bağlama çalıyorum. Türkü önerilerinizi yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kerem2611 Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #3 LuNİZz 1989 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok güzel bir türkü ama aklıma gelmemiş çok teşekkürler.
LuNİZz 1989 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok güzel bir türkü ama aklıma gelmemiş çok teşekkürler.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 Kerem2611 dedi: Çok güzel bir türkü ama aklıma gelmemiş çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne demek
Kerem2611 dedi: Çok güzel bir türkü ama aklıma gelmemiş çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne demek
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 25 Temmuz 2022 #5 Gelemem diyorum öf öf, sen gel diyorsun... Bu türkü müthiş. Bağlama kısımlarını çalabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gelemem diyorum öf öf, sen gel diyorsun... Bu türkü müthiş. Bağlama kısımlarını çalabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et