massacare Hectopat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 27 Yer Haspolat, Nicosia, Cyprus Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2015 #1 2 gündür bağlantı hızım 10 mbps. Format attım düzelmedi, virüs programı yükledim yine olmadı. En sonda CMD'ye bu komutları yazdım; netsh winsock reset all · netsh int ip reset a.txt · netsh adv firewall reset · netsh winhttp reset proxy · ipconfig /flushdns Birkaç saatliğine düzelmişti, şimdi yine 10 mbps. Tekrar komutları denememe rağmen düzelmedi. Yardım edin lütfen. Şimdiden teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2015
2 gündür bağlantı hızım 10 mbps. Format attım düzelmedi, virüs programı yükledim yine olmadı. En sonda CMD'ye bu komutları yazdım; netsh winsock reset all · netsh int ip reset a.txt · netsh adv firewall reset · netsh winhttp reset proxy · ipconfig /flushdns Birkaç saatliğine düzelmişti, şimdi yine 10 mbps. Tekrar komutları denememe rağmen düzelmedi. Yardım edin lütfen. Şimdiden teşekkürler
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2015 #2 Modeminiz ne durumda?
Pettigrew Megapat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 271 Çözümler 4 26 Nisan 2015 #3 AKK yi aşmış olabilirsiniz.
B bhaci Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2015 #4 Size en iyi internetinizi sağlayan şirket olacaktır.Derdinizi anlatamadıysanız hattıma reset attırabilir miyim diye söylerseniz belki olacaktır.
Size en iyi internetinizi sağlayan şirket olacaktır.Derdinizi anlatamadıysanız hattıma reset attırabilir miyim diye söylerseniz belki olacaktır.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 26 Nisan 2015 #5 Testi nereden yapıyorsunuz ?
massacare Hectopat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 27 Yer Haspolat, Nicosia, Cyprus Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #6 Test derken ? Ben görev yöneticisindeki bağlantı hızından bahsediyorum. Ama sorun düzeldi, kablodanmış. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2015
Test derken ? Ben görev yöneticisindeki bağlantı hızından bahsediyorum. Ama sorun düzeldi, kablodanmış.