Steam Bağlantı yok hatası

Unruhen

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Steam üzerinden Squad isimli oyuna giriş yaptığım serverlar gözükmedi. Modem ve bilgisayara res attıktan sonra Steam'e giriş yaptım ve "bağlantı yok" hatası almaya başladım, bununla birlikte EA uygulamasında da aynı şekilde problem yaşamaya başladım. Steam sil yükle yapmama rağmen, modeme defalarca res atmama rağmen bir çözüme ulaşamadım. Türk Telekom müşteri hizmetleri de herhangi bir arızamın olmadığını söylediler. 1.1.1.1 sitesi üzerinden Cloudfare WARP uygulamasını indirdim ve sadece bununla giriş yapabiliyorum. Problemimin ne olduğunu nasıl anlayabilirim? WARP uygulaması olmadan nasıl bu sorunu çözebilirim? Yardımcı olacak dostlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Güvenli İnternet'i kapat. VPN ile girebiliyorsan ya güvenli internet açık olduğu için yada Türkiye 'de erişim engeli olduğu içindir.

Güvenli internetim kapalı. Erişim sağlayamıyorum WARP uygulaması olmadan.

Güvenli internetim kapalı. Erişim sağlayamıyorum WARP uygulaması olmadan.
Steam'e baktım şuan bir sorun yok. VPN olmadan sadece squad isimli oyunda sorun yaşıyorsanız erişim engeli yüzündendir. Steam 'e erişemiyorsanız garip.

WARP uygulamasını açmadan Steam'de bağlantı yok hatası alıyorum, açıktan sonra düzeliyor sadece. Bence de garip bir durum. Sorunun nerede olduğunu çözemedim. Müşteri hizmetleri "İnternetinizde herhangi bir sorun bulunmuyor" diyor. Geriye iki seçenek olarak bilgisayarım veya wireless cihazım kalıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…