Pozitron Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #91 durumun özeti: "Düzelme bi geliyi bi gidiyi, bi geliyi bi gidiyi, bi tam bi sıkıntılar geçecek gibi oluyo hoop gidiyi" Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
durumun özeti: "Düzelme bi geliyi bi gidiyi, bi geliyi bi gidiyi, bi tam bi sıkıntılar geçecek gibi oluyo hoop gidiyi" Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Kuveyt 24 Ağustos 2024 #92 Leon .S. Kennedy dedi: Hala düzelmedi. Giriş yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... 5-10 dakikaya düzelir umarım bu global bazında bir çökme ve Valve bundan hiç hoşnut olmayabilir her dakika para gidiyor.
Leon .S. Kennedy dedi: Hala düzelmedi. Giriş yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... 5-10 dakikaya düzelir umarım bu global bazında bir çökme ve Valve bundan hiç hoşnut olmayabilir her dakika para gidiyor.
kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #93 Rusya olmazsa Steam çöker
Wexendax Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #94 kirpyzz dedi: Bir geliyor bir gidyor. Genişletmek için tıkla... Evet evet bende düzelmişti oyuna girmeye çalıştım geri gitti
kirpyzz dedi: Bir geliyor bir gidyor. Genişletmek için tıkla... Evet evet bende düzelmişti oyuna girmeye çalıştım geri gitti
HzKhastVet Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #95 kirpyzz dedi: Bir geliyor bir gidyor. Genişletmek için tıkla... Sunucuları düzeltmeye çalışıyolar.
Leon .S. Kennedy Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 24 Ağustos 2024 #96 Wexendax dedi: Arkadaş listem ful çevrimdışı sanırım ufak ufak açılıyor geri kapanıyor Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum nasıl herkes çevrimdışı. Sonra aklıma forumlara bakmak geldi. Belki genel bir sorundur diye.
Wexendax dedi: Arkadaş listem ful çevrimdışı sanırım ufak ufak açılıyor geri kapanıyor Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum nasıl herkes çevrimdışı. Sonra aklıma forumlara bakmak geldi. Belki genel bir sorundur diye.
A Ahmet Taşcıoğlu Picopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 24 Ağustos 2024 #97 Çok saçma koskaca şirket bir servere yönetemiyor o kadar paran var serverları bir soğtuma koy ya da HDD ile yükselet değil mi ne kadsr cimirsin be gabe
Çok saçma koskaca şirket bir servere yönetemiyor o kadar paran var serverları bir soğtuma koy ya da HDD ile yükselet değil mi ne kadsr cimirsin be gabe
XKralTR45 Yoctopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #98 Benim giriliyor şuan
blackberetta Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #99 Hala Açılmadı yaw
Leon .S. Kennedy Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 24 Ağustos 2024 #100 XKralTR45 dedi: Benim giriliyor şuan Genişletmek için tıkla... Giriş yapılıyor bazen ama hemen ardından bağlantı kopuyor tekrardan.
XKralTR45 dedi: Benim giriliyor şuan Genişletmek için tıkla... Giriş yapılıyor bazen ama hemen ardından bağlantı kopuyor tekrardan.