HzKhastVet Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #81 Wexendax dedi: Düzeldi sonunda Genişletmek için tıkla... gene gitti
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #82 Ghostxz3 dedi: Sanırsam Rusya'da Steam engel getirişmiş birisi öyle demiş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bilmiyorum umrumda da değil, biz engel getirmemişiz yani sıkıntı yok.
Ghostxz3 dedi: Sanırsam Rusya'da Steam engel getirişmiş birisi öyle demiş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bilmiyorum umrumda da değil, biz engel getirmemişiz yani sıkıntı yok.
Wexendax Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #83 Murat 5 dedi: Bende de aynı sorun var, tahminen ne zaman çözülür arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş açılıyor tahminim 5-10 dkkaya herkeste düzelir
Murat 5 dedi: Bende de aynı sorun var, tahminen ne zaman çözülür arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş açılıyor tahminim 5-10 dkkaya herkeste düzelir
Leon .S. Kennedy Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 24 Ağustos 2024 #85 Wexendax dedi: Düzeldi sonunda Genişletmek için tıkla... Hala düzelmedi. Giriş yapılmıyor.
Wexendax Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #86 HzKhastVet dedi: gene gitti Genişletmek için tıkla... Arkadaş listem ful çevrimdışı sanırım ufak ufak açılıyor geri kapanıyor
HzKhastVet dedi: gene gitti Genişletmek için tıkla... Arkadaş listem ful çevrimdışı sanırım ufak ufak açılıyor geri kapanıyor
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.859 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #87 deniz.10 dedi: Ne olduğunu bilmiyorum umurumda da değil, biz engel getirmemişiz yani sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... İşte bizim için önemli hocam sanırsam Rusya'da engel getirdikleri için şu anda sunucular çökmüş.
deniz.10 dedi: Ne olduğunu bilmiyorum umurumda da değil, biz engel getirmemişiz yani sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... İşte bizim için önemli hocam sanırsam Rusya'da engel getirdikleri için şu anda sunucular çökmüş.
kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #88 Bir geliyor bir gidyor.
HzKhastVet Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #89 Murat 5 dedi: Bende de aynı sorun var, tahminen ne zaman çözülür arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Belli bir zamanı yok yetkililer ne zaman sunucuları düzeltirse.
Murat 5 dedi: Bende de aynı sorun var, tahminen ne zaman çözülür arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Belli bir zamanı yok yetkililer ne zaman sunucuları düzeltirse.
Leon .S. Kennedy Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 24 Ağustos 2024 #90 deniz.10 dedi: Ne olduğunu bilmiyorum umrumda da değil, biz engel getirmemişiz yani sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Ben de ülkemiz engel getirdi sandım...
deniz.10 dedi: Ne olduğunu bilmiyorum umrumda da değil, biz engel getirmemişiz yani sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Ben de ülkemiz engel getirdi sandım...