Bağlantınız gizli değil ve saatiniz ileri hatası

yaraliordek

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Bilgisayarı sıfırladım. Hiçbir şey yapmadan ilk iş Google'dan WinRAR indirmeye çalıştım ama siteye giremiyorum bağlantınız gizli değil diyor.
Sonra bilgisayarımın saatinin 1 saat geri olduğunu fark ettim. İleri aldım. Şimdi ise aynı siteye girerken saatiniz ileri diyor. Ve şu an bilgisayarımda gözüken saatten 1 saat ilerisini gösteriyor.

Ayarlar > Zamanlar ve Dil > Tarih ve Saat > Saati Otomatik Ayarla(Aç) > Saat Dilimini Otomatik Ayarla(Aç) > Saatinizi Eşitleyin(Eşitle)

Bilgisayarınızın sağ alt kısmında Tarih ve Saat görüntülenmektedir. Tarih ve saat ayarına ulaşmanın en kısa yolu Sağ altta bulunan Tarih ve saat üzerinde sağ tık yapın. Açılan menüden “Tarih/saat ayarla“yı tıklayın.

Bu alanda karşınıza “Tarih ve saati değiştir” ve “Saat dilimini değiştir” seçenekleri çıkacaktır. “Saat dilimini değiştir” Dünya üzerindeki her saat diliminin ayarı mevcuttur. Burada seçilen saat dilimine göre bilgisayar saati değişir. Türkiye normalde “(UTC +02:00) İstanbul” saat dilimindedir. Ancak Türkiye’de saatleri geri ve ileri alma uygulaması artık yapılmadığından kışın (UTC +03:00) olan bir saat dilimini seçerek bilgisayarın tarih ve saatini güncel tutmak için bir alternatiftir. Tabi bunu yaz uygulamasında tekrar geri getirmelisiniz. Bilgisayarınızda Microsoft’un Türkiye için tarih ve saat güncellemesi varsa bu işlemlere gerek yoktur.

“Tarih ve saati değiştir” seçeneği ile adından anlaşılacağı üzere buradan Tarih ve saati değiştirebilirsiniz.

• Denetim Masası öğesini ve ardından Büyük Simgeler görünümünü seçin. Tarih ve Saat öğesini seçin.

• Tarihi ve saati değiştir... öğesini seçin Windows değişikliğe yetki vermenizi isterse Evet öğesini seçin.

• Tarih ve Saat Ayarları iletişim kutusunda aşağıdakilerden birini veya daha fazlasını yapın:
    • Saati değiştirmek için saati seçin ve ardından değeri artırmak ya da azaltmak üzere yukarı veya aşağı okunu kullanın.
    • Dakikayı değiştirmek için dakikayı seçin ve ardından değeri artırmak ya da azaltmak üzere yukarı veya aşağı okunu kullanın.
    • Saniyeyi değiştirmek için saniyeyi seçin ve ardından değeri artırmak ya da azaltmak üzere yukarı veya aşağı okunu kullanın.
  • Saat ayarlarını değiştirmeyi bitirdiğinizde Tamam öğesini seçin.

Teşekkür ederim. Ama hala bağlantınız gizli değil hatası alıyorum.

Update de güvenlik güncelleştirmelerini yaptınız mı? %100 onla alakalı eminim. Şu anda yapamiyorsaniz hata veren siteye gidin "thisisunsafe" yazın aynı GTA SA da hile yazar gibi site açılacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…