"Bağlantınız güvenli değil" hatası

Olricc

Hectopat
Daha fazla  
Twitch gibi bazı sitelere giriş yaparken bu hata ile karşılaşıyorum ve gelişmiş bölümden devam et desem bile sitenin verilerini yüklemiyor, haber siteleri gibi daha birçok siteye giremiyorum. Bir çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• HATA.PNG
    23,2 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu ben de alıyodum. Google'a yazınca ilk technopattaki birkaç post çıkıyor o yüzden gelecekte aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar için yazıyorum.
Muhtemelen yeni abonelik aldınız ve o günden beri bu sorunu yaşıyosunuz benim gibi. Çerez temizleme fln hepsini yaptınız olmuyorsa ttnet online işlemlere girin, orada güvenli internet işlemlerini sekmesini açın karşınıza çıkan ekranda "Güvenli İnternet Profiliniz: Aile" yazıyor olacak %99.9. O ekrandaki " Güvenli İnternet Profil Düzenleme" yazan yeri bulun tıklayın, aile

Bunların hiç birini yapmama gerek kalmadi hocam. Başka bir konudan bir yöntem buldum yeni format attığım için win 7 lere özgün bir problem oluşuyormu konuda bir driver dosyası vardı onu indirdim ve sorun düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…