Çözüldü Steam Rockstar Games Bağlantısı nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eren_isler

Femtopat
Rockstar Games hesabıma e-postama erişimim olmadığı için hiçbir şekilde giremiyorum. Şifremi biliyorum ama çift faktörlü doğrulama kodu e-postaya gidiyor. Rockstar'a mesaj atıp bu hesabın Steam bağlantısını kesin diyorum ama bir sürü asla hatırlamadığım soru soruyorlar. Hesabı ne zaman açtın gibi. Steam'e yazdığımda da bunu sadece Rockstar üzerinden kaldırabileceğim söyleniyor. Bağlantıyı nasıl kesebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hesabın bağlantısını keserlerse yeni hesap oluşturamazsın, oluştursan bile aktivasyon kodu o hesapla çoktan eşleştiği için yeni açtığın hesap ile tekrardan eşleştiremezsin. Bağlantıyı dedikleri gibi Rockstar'ın sitesinden yapabiliyorsun onun dışında başka türlü yapamazsın.
Hesabın bağlantısını keserlerse yeni hesap oluşturamazsın, oluştursan bile aktivasyon kodu o hesapla çoktan eşleştiği için yeni açtığın hesap ile tekrardan eşleştiremezsin. Bağlantıyı dedikleri gibi Rockstar'ın sitesinden yapabiliyorsun onun dışında başka türlü yapamazsın.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı