Bağlı ama internet yok hatası

Jakiro13

Hectopat
Daha fazla  
Ortak kullanıyoruz modem bize uzak kaldığı için aşağı kattaki çoğaltıcıya bağlanıyoruz, ama ağı görüyor bağlanınca da çoğu zaman bağlı ama internet yok diyor ne yapabiliriz?

Modemden çoğaltıcıya kablosuzmu kablolumu bağlısınız?
kablosuz kullanıyorum hocam modeme diirekt bağlanınca hız aşırı düşüyor cihazım biraz eski 300 mbps tek antenli dark range max 6 7 yıllık bir ürün mesafe de fazla olunca hiç çekmiyor aşağıya bağlanınca daha iyi çekiyor bu arada internetimiz 200 mbps 10 mbps de upload fiber yani ve aşağıya bağlanınca çoğu zaman bu hatayı veriyor kabloya geçeceğim en yakın zamanda

Bu hata modem ile dağıtıcı arasındaki bağlantının kopuk ya da zayıf olmasından kaynaklanıyor.
Dağıtıcıyı sinyalin iyi geldiği bir yere konumlandırın.
Ya da modemden dağıtıcı dediğiniz router e bir kablo çekin en sağlıklısı bu olur.

kablo çekili hocam modem 5. katta dağıtıcı bodrumda biz de giriş kattayız aşağımızda afganlar falan oturuyor telefonla bağlanıyorlar bilgisayarları yok onların
nereye koyabiliriz hocam giriş kapının solundaki odanın üstünde çakılı duvara

Hocam dağıtıcı dediğiniz fiber sonlayıcı olabilir mi?
Yani resimdeki gibi bir şey.
Bu cihaz ile modem arasında bir CAT 6 kablo olur.
Modemden sonra siz routermi kullanıyorsunuz?
Ve modem ile router in bağlantısı nasıl?

ben bunu kullanıyorum bağlantı için aşağıdaki o dağıtıcı diye gönderdiğim linktekine bağlanmıyor şu an bağlı ama çoğu zaman bağlantı yok hatası var modeme direkt bağlanınca da hız aşırı düşüyor mesafeden ve aletin eskiliğinden dolayı https://www.dark.com.tr/media/catal...58b1/d/k/dk-nt-wdn300hpbt6_disgorsel_1_v2.jpg
Tamam bu router bunun ile modem arasındaki bağlantı nasıl?
Kablolu mu kablosuz mu?
Kablo çekmişler hocam da cat kaç bilmem

Bu USB adaptör bu bilgisayara bağlıdır. Ok ama routere internet nasıl geliyor bu bilgi lazım bize.
Routerin gerçek bir resmini atabilirseniz anlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…